سوال خود را هم اکنون بپرسید

پاسخ متنی و صوتی

توسط درمانگران، مشاوران و روانشناسان

دریافت در کمتر از ۲۴ ساعت

به صورت محرمانه و کاملا خصوصی

پرسش خود را هم اکنون از مشاوران ما بپرسید...
ارسال سوال

با تبعيض والدين نسبت به خواهر يا برادر نور چشمي چه بايد كرد؟

پرسش

تاریخ ثبت : 09 مهر 1395
1,263  بازدید
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست
سلام لطفاً بفرماييد با مادري كه بين شما و خواهر يا برادرتان فرق مي گذراند به حدي كه كاملاً آزار دهنده است چه بايد كرد ؟ كلاً بايد چه كنيم كه از اين تبعيض رنج نكشيم. مادراني كه از شما سرويس مي گيرند به خواهر يا برادر نور چشمي سرويس مي دهد و بقدري عادي و علني اينكار را انجام مي دهند كه حس تنفر در شما ايجاد ميكند. اگر در سرويس دادن كوتاهي كني عاق مي شوي از طرفي مادر است و تو نمي تواني بي احترامي كني. مادراني كه كلاً پسر دوست يا دختر دوستند و فرق گذاشتنشان بر اساس شايستگي نيست

با اين شرايط چه بايد كرد؟

مهمترین سوال :

پاسخ نوشتاری پاسخگر به سوال شما

الناز نیک صور
الناز نیک صور
20 دی 1397 ساعت 16:46

با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی

عذرخواهی ما را به خاطر تاخیر در پاسخدهی بپذیرید

یک سوال:

آیا والدین بین فرزندان فرق میگذارند؟بله پدر و مادر بین فرزندان فرق می‌گذارند اما فرق گذاشتن به این معنا نیست که فرزندی به دیگر فرزندان برتری داشته باشد. ما بر پایه‌ی رفتاری که می‌بینیم واکنشی در پاسخ به آن رفتار از خود بروز می‌‌دهیم. پدر و مادر نیز بر پایه‌ی رفتارهایی که فرزندانشان انجام می‌دهند واکنش نشان می‌دهند.

می‌توانیم بگوییم فرق گذاشتن میان فرزندان اجتناب ناپذیر است اما به یاد بسپاریم که فرق گذاشتن به معنای تبعیض میان فرزندان نیست. هنگامی که رفتار پدر و مادر با فرزندانشان نابرابرانه و سوگیرانه باشد تبعیض رخ می‌دهد. تبعیض زمانی پدید می‌آید که پدر و مادر از توانمندی‌ها و شایستگی‌های فرزند خود در برابر فرزند دیگر چشم‌پوشی کنند و به احساسات او اهمیت ندهند.

در بسیاری از موارد خانواده ها بین فرزند کوچک و بزرگ، فرزند پسر و دختر، فرزندی که تحصیلات بهتری دارد و ......، فرق می گذارند. تبعیض، رفتاری ناخودآگاهانه است که می تواند ریشه در کودکی خود والدین داشته باشد.

آیا از سفر زندگی مادر خود اطلاع دارید؟ آیا ایشان نیز در خانواده خود و گذشته اش دچار این تله عاطفی شده است؟

سعي كنيد احساسات خود را به اعضا خانواده بويژه مادرتان انتقال دهيد،‌ بدون شك چنانچه او از حساسيت ها و دغدغه هاي شما آگاه شود، ‌سعي مي كند تا انتظارات شما را بر آورده كند. ىرباره اين احساس با خواهر و براىرتان نيز صحبت كنيد. از این احساس با صحبت کردن مطمین شوید ممکن است این افکار تنها سوء تفاهمی بین شما و خانواده باشد که عدم گفت وگو منجر به ایجاد این حس در شما شده باشد.

پس از گفت و گو با مادر خود و سبک سنگین کردن صحبت ها می توانید در جهت بهبود روابط بکوشید.


نیک صور - درمانگر

معرفی کتاب :
+
معرفی فیلم/مقاله :
+
معرفی دروس غیر حضوری :
+
اکشن پلن :
+
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست

سوالات مشابه