سوال خود را هم اکنون بپرسید

پاسخ متنی و صوتی

توسط درمانگران، مشاوران و روانشناسان

دریافت در کمتر از ۲۴ ساعت

به صورت محرمانه و کاملا خصوصی

پرسش خود را هم اکنون از مشاوران ما بپرسید...
ارسال سوال

ارتباط با خانواده

پرسش

تاریخ ثبت : 30 اسفند 1395
2,019  بازدید
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست
با عرض سلام و خدا قوت و تبریک عید باستانی نوروز پدر من فردی بسیار عصبانی و سخت گیر هست و با من و مادرم در اکثر اوقات با خشونت و حق به جانب برخورد میکند من خیلی دوست دارم با پدرم ارتباط خوبی داشته باشم ولی هر کار میکنم نمیتونم کنارش لذت ببرم........ از طرفی این رفتار های پدرم مادرم رو هم بسیار عصبی کرده و همش در هول و ولا قرار داره که نکنه پدرم از این کارش عصبانی بشه...... تا حالا دو بار تا آُتانه طلاق رفتند ولی انجام نشد......... من دوست دارم تحصیلم رو با قدرت ادامه بدم ولی خیی هم براش مصمم هستم ولی پدرم میگه الویت باید خانواده باشه و درس تو برام مهم نیست...... تو رو خدا بگید چیکار کنم که دوباره مثل بچگی هام کنارم خانواده ام لذت ببرم.....

مهمترین سوال :

پاسخ نوشتاری پاسخگر به سوال شما

مونا گوشه
مونا گوشه
01 فروردین 1396 ساعت 20:54

سلام دوست عزيز

من هم سال نو را به شما تبريك مي گويم .

اينطور كه از نوشته شما دريافت كردم ، در شرايط سختي از نظر عاطفي در رابطه  با پدرتان قرار گرفته ايد، و همينطور كه مي فرماييد زندگي كردن با فردي كه زود عصباني مي شود و معيارهاي سخت گيرانه اي دارد، كه شايد ناشي از كمال طلبي منفی ايشان باشد ، بسيار دشوار است و راه هاي ارتباط سالم را محدود مي كند، و اينطور كه مي فرماييد تلاش براي جلب رضايت ايشان با توجه به اين ويژگي هايي كه توصيف كرديد بی فایده به نظر می رسد.

 از طرفی نياز به ارتباط صميمي با والدين از اصلي ترين نيازهاست ، و يك رابطه  متقابل و دوسويه است  ، اين كه شما در تلاش براي بهبود اين روابط هستيد بسيار عاليست . و به اندازه سهم خود مي توانيد موثر باشيد. اولين  قدمي كه در اين راه مي توانيد برداريد كه البته در نامه شما هم مشخص نيست، پيدا كردن علت اين خشم و نارضايتي پدر است ونيازي كه در پس آن بر آورده نمي شود. تا در مرحله بعد بتوانيد با صحبت كردن به يك راه حل مشترك براي برآورده كردن آن نياز پيدا كنید و به دنبال آن ارتباط بهتر و صمیمی تری را  تجربه کنید. 

 براي اينكه خودتان كمي آرامش و راحتي بيشتري در خانه داشته باشيد ، سعي كنيد كه عواطف ، و مسايلي كه باعث ايجاد خشم و طوفان در منزل مي شود را بيان كنيد و در مورد احساسات و عواطف خود صحبت كنيد. نیاز اصلی خود را پیدا کنید و سعی کنید تا با گفتگو راه حل مناسب و مشترکی  برای حل آن پیدا کنید.  واقعیت این است  که خشم و عصبانیت  موضوعی است  که با نادیده گرفتن و سکوت  و از کنارش رد شدن اصلا بر طرف نمی شود  و بد تر مثل یک فنر جمع شده انرژی در آن انباشته می شود و ناگهان سر کوچکترین مسئله ای  از کنترل خارج می شود ، پس حتما باید به سمت آن رفت و  با گفتگو و همدلی و عمیق شدن  روی موضوع علت اصلی آن را پیدا کرد. 

كتابي كه در اين خصوص مي تواند به شما كمكي كند" ارتباط بدون خشونت" نويسنده " مارشال روزنبرگ" با ترجمه 

" كامران رحيميان " است.

اشاره كرديد كه در  مورد تحصيل خود بسيار مصمم هستيد كه اين نكته بسيار مثبتي  است، از آنجايي كه شما در سني  هستيد كه مي توانيد مسير آينده خود را مشخص كنيد ، خيلي خوب است كه با تمركز مثبت روي اين موضوع و هدف گذاري دقيق مسير تحصيلي خود را مشخص كنيد و  از الان با شناخت  دقيق از علايق و توانمندي هاي خود به دور از كمال طلبي منفي براي آينده خود برنامه ريزي كنيد و در واقع به نظر نمي رسد كه اين موضوع تناقضي با اهميت  دادن به خانواده داشته باشد. و در اين خصوص با همان روش بيان احساس و نياز خود  با پدر وارد گفتگو شويد تا پدر از هدف شما  مطلع شوند و همينطور  منظور پدر از  " در الویت بودن خانواده نسبت به درس "  بيشتر مشخص شود.

از این که به ما اعتماد کردید و مسئله خود را مطرح کردید سپاسگزارم.

مونا سادات گوشه

ادبیات محترمانه و بدون قضاوت : 30
کارآمدی پاسخ : 8
معرفی کتاب :
+
معرفی فیلم/مقاله :
+
معرفی دروس غیر حضوری :
+
اکشن پلن :
+
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست

پاسخ پرسشگر

05 فروردین 1396 ساعت 22:31
بسیار بسیار ممنونم از پاسخگوییتون بانوی محترم....... خیلی بهم کمک کردید ..... شاد و موفق باشید
معرفی کتاب :
+
معرفی فیلم/مقاله :
+
معرفی دروس غیر حضوری :
+
اکشن پلن :
+
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست

سوالات مشابه