سوال خود را هم اکنون بپرسید

پاسخ متنی و صوتی

توسط درمانگران، مشاوران و روانشناسان

دریافت در کمتر از ۲۴ ساعت

به صورت محرمانه و کاملا خصوصی

پرسش خود را هم اکنون از مشاوران ما بپرسید...
ارسال سوال

بهانه گیری همسر

پرسش

تاریخ ثبت : 14 فروردین 1396
1,728  بازدید
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست
زنی 29 ساله هستم دارای نوزاد
.6سال از ازدواجم می گذرد.من و شوهرم هم سن و هردو دارای مدرک فوق لیسانس و در خانواده ا ی کارمندی رشد کرده ایم.شوهرم در ارتباطات اجتماعی بهانه گیری های مکرری دارد.و در موضوعات ساده و بدیهی حتی حرف های ساده خانوادگی و هرگونه اختلاف نظر در موضوعات عادی، جبهه گیری های شدید و فحاشی و پرخاشگری های تندی نشان میدهد و گاها خشونت فیزیکی هم از خود بروز می دهد.به حدی که حتی در حضور خانواده من و خودش هم پرخاشگری های مکرری نشان می دهد.و کنترل حرف ها و رفتارش را از دست میدهد.گاها حسادت و کینه های نسبتا تندی نسبت به اطرافیان بروز می دهد .اعتما د به نفس ضعیفی دارد. مثلا در 30 سالگی توانست ترس از رانندگی را کنار بگذارد.به وضوح در حضور من از نفرتش نسبت به اطرافیان سخن می گوید.در برابر هر پیشامد و اتفاق عادی و حتی غیر منتظره ناخوشاید مثلا خراب شدن وسایل خانه.ماشین، عصبی می شود. تجربه شخصیش از فراز و نشیب های زندگی معمولا با ترس از آِینده همراه است.مقاومت در برابر ین ویژگی ها انرژ ی زیادی از من صرف میکند.راهنمایی کنید

مهمترین سوال :

پاسخ نوشتاری پاسخگر به سوال شما

شایان غدیری
شایان غدیری
23 فروردین 1396 ساعت 12:31

سلام دوست گرامی


وضعیت سخت و طاقت فرسایی را سپری می کنید. 

با توجه به  شدت و مدت بروز  علائم رفتاری و هیجانی همسرتان ، توصیه می شود ایشان را متقاعد نمایید تا در ابتدا به روانپزشک مراجعه  نمایند. تا ضمن کاهش نسبی شدت نشانه ها ( که  تداوم آن می تواند تاثیر  منفی چشمگیری بر میزان رضایت زناشویی بگذارد) ،  در ادامه با مراجعه به  رواندرمانگر در جهت بهبود وضعیت خود تلاش نمایند. همراهی شما در این مسیر  خواهد توانست دستیابی به وضعیت بهتر را تسهیل نماید.


با این حال ، مد نظر قرار دادن نکات زیر میتونه تا حدودی در جهت کنترل شرایط موجود کمک کنه :

مقاومت و یا دفاعی بودن(سنگر گرفتن)،  به تقویت واکنش های تهاجمی ایشان کمک میکنه - به جای موضع منفعلانه و تدافعی، جرئتمندانه رفتار کنید : یعنی با صراحت و روشنی و توام با احترام و توجه، به جای جذب واکنش هایش آنها را همچون آینه انعکاس بدید. جذب واکنش، به استهلاک و فرسودگی شما منجر میشه.در عین حال این انعکاس می تونه کمک کنه تا همسرتون به بینش بهتری نسبت به واکنش هاش برسه.


انتقاد و سرزنش نیز به شدت رفتارهای وی می افزاید و به جای کنترل وضعیت ، تنش را افزایش میده. به جای انتقاد و یا متهم نمودنش، از رفتارهاش گلایه کنید و از احساس واقعی خود نسبت به واکنش هایش بگید. به عنوان مثال :  "  شرایطتت رو درک می کنم با این حال برخی رفتارها و واکنش هایی که بروز میدی، منو دارن آزار میدن، احساس می کنم ثبات و آرامش زندگی تحت تاثیر این واکنش ها قرار گرفته ... "




با تشکر از اعتماد شما

شایان غدیری

معرفی کتاب :
+
معرفی فیلم/مقاله :
+
معرفی دروس غیر حضوری :
+
اکشن پلن :
+
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست

سوالات مشابه