سوال خود را هم اکنون بپرسید

پاسخ متنی و صوتی

توسط درمانگران، مشاوران و روانشناسان

دریافت در کمتر از ۲۴ ساعت

به صورت محرمانه و کاملا خصوصی

پرسش خود را هم اکنون از مشاوران ما بپرسید...
ارسال سوال

ارتباط با دوستان و آشنایان قاضی

پرسش

تاریخ ثبت : 21 فروردین 1396
1,430  بازدید
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست
با سلام و احترام
با دوستان و آشنایانی که همواره در پی قضاوت و سرک کشیدن در زندگی و ناامید کردن انسان از انتخاب هایش هستند چگونه باید برخورد کرد؟ همواره به خودم می گورم حرف و نظر آن ها برایم اهمیت ندارد اما در نهایت باز هم ته ذهنم مقداری از آن ها تاثیر می پذیرم.سپاس

مهمترین سوال :

پاسخ نوشتاری پاسخگر به سوال شما

فاطمه علی اکبری
فاطمه علی اکبری
24 اردیبهشت 1396 ساعت 13:18

درود بر شما دوست گرامی

درك متقابل یكی از مهم‌ ترین مهارت ‌های زندگی است؛ یعنی آموختن این‌كه خود را به جای دیگری بگذاریم و از نگاه او مساله را ببینیم.

متاسفانه چنین نگاه تربیتی در فرهنگ ما کمتر دیده می شود و خیلی از ما با موقعیتهایی مواجه می شویم که مورد پرسشهای نابجا و یا دخالتها و قضاوتهای دیگران قرار می گیریم. در هر حال ملاحظات اخلاقی در همه وجود ندارد و همه افراد خود را ملزم به رعایت اصول اخلاقی که یکی از آنها حفظ حریم دیگران است نمی کنند. اما نوع واکنش و رفتارهای ما می تواند به خود ما کمک کننده باشد.

  • یکی از بهترین روش ها برای برخورد با چنین افرادی این است که بالغانه رفتار کنید (بالغ آن بخش از روان ما است که دارای هیجان خاصی نیست). یعنی به آنها بگویید که در مسائل شخصی تان دخالت نکرده و فاصله شان را با شما حفظ کنند.
  • دلیلی ندارد که هر پرسشی که از شما می شود را جواب بدهید و بعد از آن با انواع اظهار نظرهای بی مورد مواجه شوید. توجه بفرمایید که اگر در برابر مداخله دیگران از خود مقاومتی نشان ندهید این پیام را به دیگران ارسال میکنید که برای شکسته شدن حریم شخصی تان توسط آنها آمادگی دارید و این مجوز را برای آنها صادر خواهید کرد.
  • هیچ کس نمی تواند شما را مجبور به پاسخ دادن کند. وقتی شما به هیچ یک از سوال هایشان پاسخ ندهید درواقع به نوعی جلوی ادامه این رفتار نامطلوب را گرفته اید.
  • یکی روشهایی که می تواند برای شما مفید باشد نادیده گرفتن چنین افرادی است. همه کسانی که در اطراف ما هستند خردمند و یا دلسوز نیستند. در صورت امکان با چنین افرادی مراوده نداشته باشید و اگر شرایط تان به گونه ای بود که امکان محدود کردن ارتباط برایتان با مشکلاتی همراه است، حتی المقدور هم کلامی و صمیمیت با چنین افرادی نداشته باشید.
  • اگر بنا باشد که با هر حرفی به هم بریزیم ابتدا لازم است یک خود نگری عمیق داشته باشیم.
  • با توجه به ماهیت اجتماعی انسان، تاثیر گرفتن از محیط اطراف امری غیرطبیعی نیست اما نه بدان معنا که بر زندگی او تاثیر بگذارد. با به کار بردن برخی راهکارها می توان جلوی آسیب به خود را گرفت. مدیریت معاشرت با اطرافیان مداخله گر، توجه به نوع حرف زدن وعدم درخواست راه حل ازایشان، محدود کردن برخی ارتباطات و مهمتر از آن رعایت ادب و پاسخ گویی کریمانه در رد دلسوزی های نا بجای اطرافیان، را از دیگر راهکارهای برخورد با افراد مداخله گر می باشد.


از اعتماد شما سپاسگزارم

علی اکبری-خانه توانگری

معرفی کتاب :
+
معرفی فیلم/مقاله :
+
معرفی دروس غیر حضوری :
+
اکشن پلن :
+
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست

سوالات مشابه