سوال خود را هم اکنون بپرسید

پاسخ متنی و صوتی

توسط درمانگران، مشاوران و روانشناسان

دریافت در کمتر از ۲۴ ساعت

به صورت محرمانه و کاملا خصوصی

پرسش خود را هم اکنون از مشاوران ما بپرسید...
ارسال سوال

بدرفتاري شوهرم با خانواده ام

پرسش

تاریخ ثبت : 12 اردیبهشت 1396
2,176  بازدید
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست
مدت هشت ماه است كه عقد كرده ايم و يكسال از زمان خواستگاري ام ميگذرد و يك هفته از ازدواج . از همان روز اول شوهرم تمام حركات و صحبت هاي پدر و مادر و برادرم را به چشم دخالت در زندگي مي بيند و هر وقت به خانه پدري ايم مي رويم يا بالا نمي آيد يا با صورتي ناراحت مي نشيند و سر سنگين است ايشان يك بار ازدواج كرده اند و مي گويد من تجربه دارم ادمها را مي شناسم جلوي پدر مادرت را نگيرم زندگي خراب مي شود واقعا رفتارش با خانوادم بد است و تمام انرژي را از من ميگيرد نمي دومنم چه جوري برخورد كنم . يك مورد ديگر اينكه در هر كاري نمي گذارد با ارامش جلو برويم از اول با استرس و با كلماتي جلو مي رود كه انگار هيچ حركت من را نميبيند و ميگويد تو كاري انجام نميدهي و تمام كارها بر دوش من است . وقتي كه در اثر كار خسته ام ويا حالم خوب نيست او هم به جاي فاز مثبت دادن حالت ناراحتي و حرف نزدن و كناره گيري به خودش ميگيرد تا اينكه من سر صحبت و شوخي را باز كنم وگر نه حالت قهر و هركس به خودش ادامه دارد
لطفا راهنمايي فرماييد

پيشاپيش متشكرم

مهمترین سوال :

پاسخ نوشتاری پاسخگر به سوال شما

فاطمه علی اکبری
فاطمه علی اکبری
16 اردیبهشت 1396 ساعت 14:16

درود بر شما دوست گرامی

یکی از مهمترین دوران زندگی متاهلی، یک سال نخست پس از ازدواج است.

برخلاف این باور عمومی که اوایل زندگی راحت تر است، خدمت شما عرض می شود که سال اول ازدواج اهمیت فراوانی دارد به دلیل پایه ریزی نوع ارتباطات و دوام زندگی. در این زمان زوج در حال شناخت ویژگی‎‌ها و عادات یکدیگرند، از آنجا که شیوه حل مسئله افراد با هم تفاوت دارد، به احتمال زیاد حتی اگر دو نفر بر سر وجود مشکل با هم توافق داشته باشند بر سر راه حل به توافق نمی‌‎رسند یا به سختی این توافق ایجاد می شود.

فرموده اید که همسر شما یک تجربه ناموفق قبلی داشته اند. به نظر می رسد آثار ان تجربه در این شرایط خود را نشان می دهد. چون به هر حال ازدواج شیرینی ها و البته سختی های خودش را دارد و حال که ایشان مجدداً وارد این بخش از زندگی شده اند برخی نگرانی ها و استرسهایی که شاید ناخودآگاه داشته اند و در جریان جدایی زندگی قبلی بر همسرتان وارد شده اکنون سبب ایجاد چنین رفتارهایی از سوی ایشان گشته است.

  • یکی از مسائلی که زوج‌های جوان در سال اول ازدواج خود با آن رو به رو می‌شوند و واقعا نمی‌دانند که باید چه عکس العملی نشان بدهد، توقع طرف مقابل از آنهاست تا در همه مسائل خانوادگی طرف همسرشان را بگیرند و از او دفاع کنند. ممکن است همسر شما تجربه ای در این خصوص دارد و آن را به زندگی جدیدش هم تعمیم داده است. البته بهتر این است که ابتدا جراحتها و مشکلات رابطه ناموفق قبلی برطرف شود و سپس رابطه ای جدید شکل بگیرد. البته به احتمال فراوان همسر شما این رفتارها را نه به قصد آزار و اذیت شما که احتمالا برای حفظ زندگی زناشویی خود انجام می دهد. پس بهتر است از ایشان ناراحتی به دل نگیرید و به جای آن سعی در جلب اعتماد ایشان نمایید.
  • تنظیم ارتباطات با خانواده‌ها امری مهم به شمار می‌آید. به یاد داشته باشید شما خانواده جدیدی تشکیل داده‌اید. با خانواده خود و همسرتان با احترام رفتار کنید ولی در عین حال مرزی برای خود و آن‌ها در نظر بگیرید. مراقب باشید که درددل کردن نزد خانواده‌ از همسرتان، باری از دوش شما بر نمی‌دارد و تنها روابط را تخریب می‌کند.
  •  اگر همسرتان از خانواده شما گلایه کرد و نکته ای را عنوان کرد که باعث ناراحتی اش شده در وهله اول که ناراحت است از ایشان حمایت کنید و وقتی ایشان آرام بودند در این مورد گفتگو کنید، دلیل ناراحتی ایشان را بشنوید و سعی کنید ضمن اینکه اطمینان خاطر می دهید که ایشان برای شما در اولویت هستند، در پی رفع ناراحتی باشید.
  • درباره مسائل زناشویی با یکدیگر باز و روشن باشید. از خواسته‌ها و نگرانی‌هایتان در این باره به صورت شفاف با هم صحبت کنید. مثلا اگر به دلیل خستگی یا کسالت، کم حرف می شوید دلیلش را به همسرتان بگویید و خاطرنشان کنید که در هر حال ایشان برای شما مهم و عزیز است و مثلا کسالت شما در رابطه با ایشان نیست. این شوخی و صحبتی که نوشته اید را در همان ابتدا و قبل از دلخوری انجام دهید.
  •  توقعات و انتظارات خود را در زندگی بیان بفرمایید. مثلا اگر در زمانی که کسالت دارید آرامش بیشتر می خواهید به همسرتان بگویید.شاید ایشان واقعا از شرایطی که در آن لحظه تجربه می کنید بی خبر است.
  • در مورد کارهایی که می خواهند پیش ببرند و شما می فرمایید با آرامش نمی توانند کار کنند، توجه بفرمایید که شاید ریشه این نگرانی ایشان در اثبات کردن خودش برای شماست. بهتر است به ایشان میدان بدهید و طوری نقش خود را در برهه های مختلف زندگی ایفا کنید که نشان دهید به او اطمینان دارید. همچنین بابت تلاشهایی که می کند از او تشکر کنید و نشان دهید که برای کارهایی که ایشان انجام می دهد ارزش قائلید.
  • هر شخصی خصوصیات خاص خود را دارد، پس تلاش کنید با برقراری ارتباط مناسب و موثر با همسرتان او را بیشتر بشناسید و به مرور زمان نگرانی های وی را از بین ببرید.


از اعتماد شما سپاسگزارم

علی اکبری-خانه توانگری

معرفی کتاب :
+
معرفی فیلم/مقاله :
+
معرفی دروس غیر حضوری :
+
اکشن پلن :
+
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست

سوالات مشابه