سوال خود را هم اکنون بپرسید

پاسخ متنی و صوتی

توسط درمانگران، مشاوران و روانشناسان

دریافت در کمتر از ۲۴ ساعت

به صورت محرمانه و کاملا خصوصی

پرسش خود را هم اکنون از مشاوران ما بپرسید...
ارسال سوال

تناسب در ارتباط عاطفی

پرسش

تاریخ ثبت : 12 خرداد 1396
2,501  بازدید
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست
سلام من 25 سالمه و قبلا در 19سالگی ازدواج کردم و 21سالگی جداشدم به دلیل خیانت همسر.1/5 ماهه باپسری دوست شدم (تستی که زدیم تیپ اون پوزیدونه و من آتنا)ولی حس میکنم نازم پیشش خریدار نداره و منو قضاوت میکنه بجای اینکه باهام حرف بزنه,حس نمیکنم براش ملکه ام,جلوی من مکررا وراحت میره پیج دخترای اینستا و میگه فلانی چقدرخوشگله مگه نه؟ ! وقتی منظور یه حرفم رو اشتباه متوجه میشه, براش میخام توضیح بدم گوش نمیده و میگه حرفاتو زدی میخوای ماستمالیش کنی,هر جا بگی نمک,یک معنی میده,نیاز به توضیح نیست.این کارش من رو خیلی عصبی می کنه,حس میکنم منو نمیشنوه و فقط برداشتی ک دلش میخوادو از حرفای من داره.من یکبار تاحدی عصبانی شدم ک تصمیم گرفتم کات کنم و کلی باهاش بلند بلند دعوا گرفتم(درصورتی که همه دوستای من میدونن من خیلی اروم و ریلکس ام همیشه) یه حرفایی بهش زدم ک گفت خیلی منو سوزوندی ,بعدش اومد و اشتی کردیم و قول داد ازین ببعدحرفامو بشنوه,اما من شک کردم که اصلا ما به درد هم میخوریم؟! مخصوصا ک میگن کسی عوض نمیشه اخلاقش تاخودش نخواد,قراره همیشه حرف منو نشنوه؟ من تحمل شنیده نشدن از کسی که دوسش دارمو ندارم!

مهمترین سوال :

پاسخ نوشتاری پاسخگر به سوال شما

فاطمه علی اکبری
فاطمه علی اکبری
03 تیر 1396 ساعت 20:12

درود بر شما دوست گرامی

معمولا كنار هم قرار گرفتن دو فرد غیر همجنس كه تربیت شده خانواده هایی با فرهنگ های متفاوت هستند زمینه ایجاد تنش و اختلاف میان طرفین را فراهم می آورد. بخصوص اینکه می فرمایید یک ماه و نیم از آشنایی تان می گذرد و طبیعی است رسیدن به شناخت و برداشت صحیح از رفتارهای یکدیگر، کمی زمان می برد.

برای برقراری ارتباط موثر و سازنده با دیگران، لازم است به درک متقابل برسیم. تفکر اشتباهی که باعث عدم وجود درک متقابل در افراد می‌شود این است که دیگر انسان‌ها را متفاوت از خود دانسته و این‌طور فکر می‌کنند که آنها نیازها و شرایط متفاوتی دارند.

  • یک دخترخانم و آقاپسر برای این که بتوانند با یکدیگر ارتباط سازنده برقرار کنند باید در مسیر صحبت یکدیگر قرار گیرند، زیرا در بسیاری از مواقع آنها با آنکه درباره موضوع واحدی صحبت می کنند اما روش صحبت آنها به قدری متفاوت است که نمی توانند با هم هماهنگ شوند. مثلا ممکن است قصد تسکین ناراحتی طرف مقابل خود را داشته باشد، اما بر شدت ناراحتی او بیفزایند.
  • برای یک ارتباط خوب، می توانید خواسته ها و انتظارات و خط قرمزهای خود را به ایشان بگویید. مثلا به جای ناراحت شدن از چک کردن صفحات مجازی خانمها توسط ایشان، به او اعلام کنید که این کار از نظر شما پذیرفته نیست و احساس خوبی از این رفتار نخواهید داشت. در این خصوص فقط نظرات و احساس خود را بگویید و از جملاتی که حالت کنترل کردن و یا حمله به ایشان را دارد استفاده نکنید.
  • اگر ایشان مایل به ایجاد تغییر در ارتباط با شماست این فرصت را به ایشان بدهید. ولی در عین حال در مورد ایشان دقت هم به عمل آورید. مثلا اینکه آیا فرصت ندادن به شما برای توضیح دادن، صرفا در موارد قبلی بوده یا اینکه ایشان در مجموع تمایل به برآورد کردن رفتار دیگران با توجه به برداشتهای خود دارد؟
  • نحوه بیان خود را نیز چک کنید. شاید شما ناخودآگاه طوری رفتار می کنید یا از جملاتی استفاده می کنید که باعث موضع گیری ایشان می شود. از ایشان در مورد دلایل ناراحتی اش بپرسید. (از فلان جمله من چه برداشتی کردی که ناراحت شدی؟)
  • دوست گرامی، دوره آشنایی برای شناخت متقابل است و اینکه دریابید آیا فردی که به عنوان شریک عاطفی انتخاب کرده اید برای یک عمر زندگی مناسب شماست یا خیر؟ وقتی انتظارات خود را از همسر آینده تان بدانید در انتخاب دقیقتر خواهید بود. بهتر است با توجه به نکاتی که برای شما در اولویت هستند ایشان را بسنجید و البته تا زمانی که مطمئن نشده اید ایشان مناسب شما هستند از وابستگی عاطفی بپرهیزید تا چنانچه این رابطه به نتیجه نرسید متحمل ضربه روحی نشوید.


از اعتماد شما سپاسگزارم

علی اکبری- خانه توانگری

معرفی کتاب :
+
معرفی فیلم/مقاله :
+
معرفی دروس غیر حضوری :
+
اکشن پلن :
+
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست

سوالات مشابه