سوال خود را هم اکنون بپرسید

پاسخ متنی و صوتی

توسط درمانگران، مشاوران و روانشناسان

دریافت در کمتر از ۲۴ ساعت

به صورت محرمانه و کاملا خصوصی

پرسش خود را هم اکنون از مشاوران ما بپرسید...
ارسال سوال

افسردگی و غم مداوم

پرسش

تاریخ ثبت : 03 تیر 1396
2,228  بازدید
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست
سلام من بعد از یه دوره عقد دو ساله چند ماهی هست عروسی کردم و با وجود تمام سختی ها و مشکلاتی که پشت سر گذاشتم تا بالاخره بعد از عروسی در خانه ی خودم به آرامش برسم، ولی از بعد روز عروسی حال خوبی ندارم. مدام احساس غم و تنهایی دارم و ترس از آینده. این احساس غم به حدی شده که افسردگی گرفتم و دوست دارم قرص بخورم و بیدار نشم و مشکلاتی هم با همسرم دارم که الانی که زیر سقف هستیم برای دلجویی از من و راه حل پیدا کردن برای مشکل کمتر تلاش میکند و تمام افکارش شده قسط و مسائل شخصی خودش.

مهمترین سوال :
راهنمایی ام کنید چطور به این افسردگی که داره شدید و شدیدتر میشه دامن نزنم؟ آیا این احساس من در اول عروسی و زیر سقف رفتن طبیعی هست؟

پاسخ نوشتاری پاسخگر به سوال شما

فاطمه علی اکبری
فاطمه علی اکبری
20 آبان 1396 ساعت 14:25

درود بر شما

افسردگی ناشی از تغييرات شيميايی در مغز است و همه انسان ها مستعد افسردگی هستند. آن چه باعث اين تغييرات مي شود عوامل بيروني مثل اضطراب، مشكلات مالی، از دست دادن موقعيت های خاص و مهم در زندگي شخصی، تولد فرزند، پدر يا مادرشدن، بروز مشکلاتی در رابطه با ديگران و بسياری از عوامل ديگر هستند. این افسردگی نوعی هشدار است که به ما می گوید سبک زندگی مان نیاز به بازنگری دارد.

گاهی هم ازدواج ميتواند دليل افسردگی باشد، یعنی تغيير سبك زندگی، ممکن است بعضی از تازه متاهلها را افسرده كند. دلیل این افسردگی همانطور که گفته شد تغییر در سبک زندگی است. گاهی نیز نداشتن مهارت در ارتباط موثر و عدم گفتگوی کافی بین همسران سبب بروز افسردگی می شود.

می توانید در زمانهایی که فرصت گفتگو بین شما و همسرتان پیش می آید، احساسات و انتظارات خود را به شیوه بالغانه به اطلاع همسرتان برسانید. بالغ آن بخش از روان ما است که حاوی احساس خاصی نیست و وقتی شما می خواهید بالغانه گفتگو کنید، از طعنه و جملاتی که در آن خشم نهفته است استفاده ننمایید. شما فقط احساس خود و انتظارات و خواسته های خود را به اطلاع همسرتان برسانید. 

در نظر داشته باشید که گاهی به دلیل نبودن آموزش مهارت ارتباطی، آقایان گفتگو کردن و شنونده بودن برای همسر را ضروری ندانسته و ممکن است علاقه خود را فقط در قالب کار بیشتر نشان دهند. یعنی در این موارد، بحث بی توجهی به همسر مطرح نیست، بلکه مسئله به تفاوت بین منظور اصلی یکی از طرفین و برداشت طرف دیگر بر می گردد.

بنابراین بهتر است با همسرتان گفتگو کنید و متقابلا حرفهای او را نیز بشنوید (از زحماتش برای رفاه خانواده حتما تشکر کنید)؛ در خصوص توقعات و خواسته های خود و ایشان با هم صحبت کنید، سپس پیشنهادهایی که به ذهن تان می رسد برای بهبود ارتباط با هم مطرح کنید تا نهایتا بتوانید به نگاه مشترکی دست یابید.

معرفی درس
بسته چهارشنبه ها با ناهید ۱ تا ۷
بسته کامل مجموعه در جستجوی خویشتن (۶ جلسه)


با احترام

علی اکبری-خانه توانگری طوبی

معرفی کتاب :
+
معرفی فیلم/مقاله :
+
معرفی دروس غیر حضوری :
+
اکشن پلن :
+
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست

سوالات مشابه