سوال خود را هم اکنون بپرسید

پاسخ متنی و صوتی

توسط درمانگران، مشاوران و روانشناسان

دریافت در کمتر از ۲۴ ساعت

به صورت محرمانه و کاملا خصوصی

پرسش خود را هم اکنون از مشاوران ما بپرسید...
ارسال سوال

مشکلات دوقلوها

پرسش

تاریخ ثبت : 23 مهر 1395
3,876  بازدید
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست
سلام. من 25 سالمه و یک خواهر دوقلو دارم

اغلب اوقات باهم دعوا داریم چون از نظر اون تمام رفتارای من اشتباهه و میخواد کنترلم کنه ، حتی موقع خریدن لباس کاری میکنه که چیزی که مد نظرشه رو انتخاب کنم و منو بد سلیقه میدونه

باهاش کوچکترین شوخی رو نمیشه کرد ولی خودش هر حرفی رو میزنه و میگه شوخی کردم و منو بی جنبه میدونه..ولی وقتی ازهم دوریم همش دلش واسه من تنگ میشه. منم قطعا بخاط رفتاراش باهاش تندی میکنم و گاهی تلافی میکنم.خواهرمن از بچگیش خیلی حساس بوده و کمی لوسش هم کردن.از کوچکترین رفتار آدمها ناراحت میشه ولی رفتارای خودش رو موجه میدونه.اینم بگم ما همو خیلی دوست داریم و دوری از هم واسمون سخته ومن میخوام این مشکلاتمون حل بشه.

ممنون میشم راهنمایی کنید

مهمترین سوال :

پاسخ نوشتاری پاسخگر به سوال شما

فاطمه علی اکبری
فاطمه علی اکبری
07 مرداد 1396 ساعت 13:57

درود بر شما دوست گرامی

اختلافات و جر و بحثهایی که گاهی بین خواهر و برادرها به وجود می آید معمولا در هر خانه ای هست و این مسئله مختص شما و خواهرتان نیست.

آنچه مهم است نحوه مدیریت این بحثهاست که به دلخوریهای بزرگتر منجر نشود. داشتن مهارت ارتباط موثر می تواند به شما کمک کننده باشد. همچنین زمانی که فردی تصمیم به تحمیل عقیده خود بر ما دارد، نوع رفتار ما بسیار مهم است. بدین معنا که اگر شما رفتار خواهرتان را بپذیرید ضمن اینکه به ایشان نشان می دهید توان دفاع از عقیده و خواسته خود را ندارید، نسبت به ایشان خشمگین خواهید بود که همین خشم می تواند زمینه ساز درگیری های بعدی باشد. مهم  است ریشه اختلافات تان را بشناسید و به موقع و با یک ارتباط مناسب، جلوی ناراحتی ها را بگیرید. داشتن علاقه به یک فرد نمی تواند مجوز درگیری با او باشد.

  • وقتی می خواهید با خواهرتان حرف بزنید قبل از شروع هر نوع بحثی، بدانید درباره چه موضوعی می‌خواهید صحبت کنید. قبل از گفتگو مطمئن شوید می‌دانید می‌خواهید چه موضوعی را با او در میان بگذارید تا بتوانید پیش از اینکه کار شما به درگیری بکشد مسئله را مدیدریت کنید.
  • زمان مناسبی برای گفتگو پیدا کنید. اگر در زمانی که حس می کنید بنا به هر دلیلی ممکن است بحث شما به درگیری بینجامد آن را به زمان دیگری موکول کنید.
  • شنونده خوبی باشید. بشنوید برای اینکه با شنیدن و خوب فکر کردن و تصمیم برای گفتگوی موثر، تنش شما کمتر شود (نه اینکه جوابهای محکمتر به ذهنتان برسد)
  • بعد از یک گفتگو مطمئن شوید خواهرتان حرف‌ هایتان را شنیده است یعنی منظور شما را درک کرده. از او بپرسید آیا متوجه شده شما چه می‌گویید؟ یا اگر نظری دارد بپرسید.
  • زمانی که ایشان به گونه ای سعی در پذیرش افکار و نظرات و سلیقه اش برای شما دارد، به جای دعوا، می توانید بگویید: در این مورد خواسته شما هم جالب و مورد احترام است ولی من نظرم این است. تفاوت دیدگاهمون چیزی از علاقه من به تو کم نخواهد کرد.
  • به خاطر داشته باشید که گفتگو کردن در واقع یک خیابان دو طرفه است. اگر هر دو شما از این موارد پیروی کنید برای هر دویتان مفید خواهد بود و درگیری های کلامی شما کمتر خواهد شد (البته هر رابطه ای به طور طبیعی مقداری اصطکاک خواهد داشت).


از اعتماد شما سپاسگزارم

علی اکبری-خانه توانگری

معرفی کتاب :
+
معرفی فیلم/مقاله :
+
معرفی دروس غیر حضوری :
+
اکشن پلن :
+
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست

سوالات مشابه