سوال خود را هم اکنون بپرسید

پاسخ متنی و صوتی

توسط درمانگران، مشاوران و روانشناسان

دریافت در کمتر از ۲۴ ساعت

به صورت محرمانه و کاملا خصوصی

پرسش خود را هم اکنون از مشاوران ما بپرسید...
ارسال سوال

عدم رضايت از شرايطم

پرسش

تاریخ ثبت : 11 تیر 1398
6,499  بازدید
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست
سلام. بلافاصله بعد از اتمام دوره تحصيلم در يكي از دانشگاه هاي معتبر شهرم مشغول به كار شدم. وقتي پيشنهاد اين كار از سوي دانشگاه مطرح شد خيلي حس خوبي داشتم و خوشحال بودم اما بعد از ي مدت بعد از اينكه وارد اين كار شدم ، خيلي حس بدي دارم نسبت به كارم، حس مي كنم اين كار با اين حقوق ي جور بيگاري هست(1400.000تومن حقوقم هست، طي اين چهارسال حقوقم كمتر شده كه بيشتر نشده، توجيه مديرمونم اين هست كه ديد كارمندي نداشته باشيد و شما خانم هستيد و نيازي نداريد كه بخاد شرايطتتون بهتر بشه يا اينكه مگر از اينجا بريد كار براتون هست)، الان 4 سال هست كه سركار مي رو م و هرروز حالم بدتر ميشه و اصلا از كارم لذت نمي برم. نمي دونم بخاطر نوع كارم هست كه اينطور هستم يا كلا شخصيت و روحيه من براي كار بيرون اونم از توع كار اجرايي( برگزاري همايش و ي سري كارا اداري)مناسب نيست! نميتونم تصميم بگيرم كه به كارم ادامه بدم يا نه؟ از طرفي همش فكر مي كنم سركار نرم درآمدي ندارم و نمي تونم ي سري هزينه هاي خانوادم را متحمل بشم و كمكشون كنم،.. هيچ انگيززه اي براي انجام هيچ كاري ديگه ندارم، حتي كتاب خوندن و ورزش كردن و....

مهمترین سوال :
باتوجه به توضيحاتي كه از وضعيت شغليم دادم و با توجه به اين جال روحي خرابم، همچنان به شغلم ادامه بدم؟
اگر پاسختون به سوال اولم مثبت هست يا با توجه به شرايط اقتصادي و نبود موقعيت شغلي چكار كنم كه روحيم سازگار بشه با شغلم؟ چكار كنم كه لذت ببرم از شغلم و فكر كارم مث خوره روحم را نخوره؟

پاسخ نوشتاری پاسخگر به سوال شما

زهرا محمدی
زهرا محمدی
27 تیر 1398 ساعت 20:49

باسلام

متن نامه شما را خواندم و از اعتمادتان سپاسگزارم.

اشاره کردید که باتوجه به درآمدی که کسب می کنید از شغل تان راضی نیستید و در ادامه هم بیان نمودید که با توجه به شرایطی که دارید در حال حاضر به این شغل نیاز دارید و امکان استعفا برایتان وجود ندارد. البته پیشنهاد من  هم به شما در ابتدا  ترک شغلتان نخواهد بود. 

به نظرم هر فردی شاید در طول مدتی که کار می کند این تجربه را داشته باشد که احساس منفی نسبت به شغلش پیدا کند این اتفاقی طبیعیست، اما اینکه این احساس به چه میزانی تجربه می شود و نگاه ما به احساسات منفی مان در ارتباط با شغلمان چیست، میتواند در افراد مختلف فرق داشته باشد و اگر این احساس در طول مدت زیادی همراه ما باشد نیاز به بررسی بیشتری خواهد بود. 

از کارتان خسته شده اید به خاطر اینکه درآمدتان با زحمتی که می کشید تناسبی ندارد. آیا با میزان مهارت‌های کنونی‌ ای که در حال حاضر دارید کاری با درآمد بیشتر هم برای تان وجود دارد؟ شاید واقعا میزان درآمد کاری که در حال حاضر شما انجام می دهید باتوجه به شرایط امروز، همین میزان باشد که در این صورت می توانید به فکر افزایش مهارت‌های خودتان باشید. قرار نیست همین الان استعفا دهید و خودتان را بیکار کنید می توانید تغییر موقیعت شغلی را در برنامه ی  خود قرار دهید و در این مدت از زمان هایی که دارید برای کسب مهارت و افزایش دانش تان کمک بگیرید و با تقویت مهارت هایتان برای تغییر موقعیت شغلی خود اقدام نمایید.

چند نکته:

1.ممکن است روزهایی را تجربه کنید که نسبت به شغل تان احساس منفی دارید ولی روزهایی هم هست که این احساس را ندارید و همینطور زمان هایی که این احساس منفی را بیشتر تجربه می کنید دقت کنید آیا اتفاق دیگری هم افتاده که به شدت این احساس اضافه می شود؟ اشاره کردید بخشی از تامین هزینه های خانواده به عهده شما می باشد و این خودش می تواند با توجه به میزان درآمدتان به احساس ناخوشایندتان بیفزاید. و شاید علل دیگری هم باشد که میتوانید آنها را پیدا کنید که آیا همه ی این نارضایتی برای فضای کاریتان است یا عوامل دیگری هم به آن شدت می بخشد!!

2. سعی کنید تا جایی که برایتان امکان دارد تغییراتی در فضای کارتان ایجاد کنید. اشیا را مرتب کنید.  از چند پوستر و طرح و رنگ های مختلف در اطرافتان استفاده کنید و فضای اتاق کارتان را تغییر دهید. حتی می توانید با مدیریت صحبت کنید اگر امکان دارد حتی اتاق ها را جا به جا کنید. می توانید این راهکار را امتحان کنید و ببینید آیا این راهکار میتواند برای شما مفید باشد.

3. اگر در محیط کاری افرادی وجود دارند که حرف های منفی در مورد شغلتان می زنند می توانید از  آنها فاصله بگیرید و معاشرت کمتری با آنها داشته باشید. 

4. حتما برای خودتان تفریحاتی مشخص کنید تا انرژی از دست رفته شما در محیط کاری، با تفریح و لذت شارژ شود. لازم نیست حتما تفریحاتی با هزینه های سنگین داشته باشیم. میتوانید با دوستانتان معاشرت بیشتری داشته باشید و به کارهایی فکر کنید که میتوانند برای شما لذتبخش باشند.

4. به تقویت مهارت هایتان بپردازید تا با برنامه ریزی و کسب دانش بیشتر،  با نگرانی کم تری برای جا به جایی  موقعیت کاری  اقدام کنید.


باتوجه به اینکه برای تغییر فضای کاری می خواهید اقدام کنید به شما درس های غیرحضوری "توانگر شو" سایت توانگری را پیشنهاد می دهم که میتواند با توجه به موقعیتی که دارید برایتان کاربردی و مفید باشد.


باتشکر

خانه توانگری طوبی

زهرا محمدی


معرفی درس
بسته توانگرشو های 1،2،3
معرفی کتاب :
+
معرفی فیلم/مقاله :
+
معرفی دروس غیر حضوری :
+
اکشن پلن :
+
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست

سوالات مشابه