سوال خود را هم اکنون بپرسید

پاسخ متنی و صوتی

توسط درمانگران، مشاوران و روانشناسان

دریافت در کمتر از ۲۴ ساعت

به صورت محرمانه و کاملا خصوصی

پرسش خود را هم اکنون از مشاوران ما بپرسید...
ارسال سوال

نمیدانم چگونه باید با مرد ها برخورد کنم و نیاتشان را متوجه شوم

پرسش

تاریخ ثبت : 05 شهریور 1395
1,585  بازدید
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست
با سلام خدمت شما من دختری در اواسط 21 سالگی هستم .خانواده ی ما اصلا مذهبی نیستند ولی پایبند به اصول اخلاقی هستیم . وقتی مرد ها به سمت من می آینددر دانشگاه یا فضای مجازی من اغلب نمیدانم چه برخوردی باید با آنها داشته باشم چرا که من دوست ندارم با پسر ها دوست شوم و دلم میخواهد اگر قرار است رابطه ای باشد با اطلاع خانواده ها باشد و در دوستی این کار میسر نیست.اصولا از اینکه بخواهم مدتی با کسی باشم و بعد جدا شوم بدم می آید و روحیه ی این روابط را ندارم . به همین دلیل هر وقت کسی به سمتم می آید می گویم اگر قصد ازدواج داشته باشد پا فشاری می کند بنابراین محل نمی گذارم و یا از همان ابتدا می گویم تمایل به صحبت های بی دلیل ندارم.گاها این افراد با شخصیت نیز هستند و با احترام عقب نشینی می کنند . در این وضعیت من نمیدانم رفتارم درست بوده یا نه .نمیدانم با توجه به نوع تفکر من چگونه باید با این افراد برخورد کرد تا رابطه ی دوستی پیش نیاید یا اصلا نوع تفکر من درست است یا خیر .گاهی به خودم می گویم اینطور که تو رفتار می کنی هیچکس به سراغت نمی آید و تا ابد تنها می مانی .گاهی احساس تنهایی می کنم و دلم میخواهد کسی کنارم باشد لطفا بگوئید باید چه کنم.

مهمترین سوال :

پاسخ نوشتاری پاسخگر به سوال شما

ویدا چیتگر
ویدا چیتگر
25 آبان 1395 ساعت 12:30

با سلام خدمت شما دوست عزیز

تفکر شما در رابطه با داشتن یک رابطه ی سالم و هدفمند اشتباه نیست ولی شروع و تداوم یک رابطه مستلزم داشتن ابزار و مهارتی است که برای کسب کردن آن لزومی ندارد که حتما از اخلاقیات و مرزبندی های شخصی ، فاصله گرفت ( البته اگر این اخلاقیات و قواعد ذهنی بازنگری و تعدیل شده باشند).

اولین گام برای ورود ، قطعا جذابیت های ظاهری است که " کلام و طرز بیان " یکی از آنهاست. از همان ابتدا می گویم تمایل به صحبت های بی دلیل ندارم"

هر رابطه ای حتی اگر بخواهد روند ادامه داری هم داشته باشد، ابتدا باید شروع شود. برای چیزی که شروع نشده، طرح و برنامه ای هم نمی توان داشت. 

گرچه این روزها شاهد روابط ناپایدار زیادی هستیم، ولی این دلیل نمی شود که شما " سناریوی یک رابطه ی نافرجام را از قبل در ذهن خود بنویسید"  و به خاطر " ترس از قرار گرفتن در این سناریو  و پیشگیری از آسیب احتمالی " ،  از شروع هر ارتباطی، اجتناب کنید.

داشتن رابطه ی عاطفی انرژی بخش و سالم، یکی از نیازهای اساسی روان است که شما هم از داشتن اش محروم نیستید . پس برای ناکام نماندن در این خصوص بهتر است :

1- مهارت ارتباطی خود را ارتقاء دهید . 

2- پیشداوری نکنید.

3- خط قرمزهای خود را بشناسید و در صورت لزوم انعطاف داشته باشید و آنها را تعدیل کنید. 

حضور در دوره های "مهارت های ارتباطی" خانه ی توانگری که توسط دکتر شیری برگزار می شود می تواند بسیار به شما دوست گرامی کمک کند. 

با تشکر از اعتمادتان، پاسخگوی سوالات بعدی شما خواهم بود.

                                                                      

                                                                                 ویدا چیتگر / کارشناس ارشد روانشناسی

                                                                                         خانه ی توانگری

 

معرفی کتاب :
+
معرفی فیلم/مقاله :
+
معرفی دروس غیر حضوری :
+
اکشن پلن :
+
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست

سوالات مشابه