سوال خود را هم اکنون بپرسید

پاسخ متنی و صوتی

توسط درمانگران، مشاوران و روانشناسان

دریافت در کمتر از ۲۴ ساعت

به صورت محرمانه و کاملا خصوصی

پرسش خود را هم اکنون از مشاوران ما بپرسید...
ارسال سوال

سفرهای کاری متعدد همسرم

پرسش

تاریخ ثبت : 12 آذر 1395
3,083  بازدید
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست
سلام و خسته نباشید

من و همسرم یک سال پیش ازدواج کردیم و خدارو شکر رابطه خیلی خوبی داریم .

همسرم 6 ماه پیش شرکتش رو تاسیس مرد و به دلیل نوع کارش به مسافرت های کاری زیادی مجبوره که بره. توی این مدتی که میره و قبل از رفتنش من همیشه حس بدی دارم هم از نظر اینکه تنها میمونم هم اینکه من نمیتونم مثل اون سفر کنم و هم اینکه دید و نظراتی که آشنایان منتقل میکنن همیشه ناامید کننده و ناراحت کننده میشه. مثلا میگن شوهرت تورو پیچونده و .. (در صورتی که اصلا به ذهن من خطور نمیکنه که اون بتونه همچین کاری بکنه ) صرفا حرفا و رفتارا آزاردهنده میشه

چند باری که همسرم دید که من خیلی اذیت میشم گفت که کارشو رها میکنه ولی این راهش نیست. من میدونم که اون لیاقت داره که پیشرفت کنه و به درجات بالاتری برسه.

میدونم که مشکل از خود منه و باید کنار بیام با این مسائل.

به نظر شما چه کاری میتونم بکنم که رفتار من و ناراحتی هام ناامیدش نکنه و جلوی پیشرفتشو نگیره و در عین حال خودم هم توی این مدت خودمو دیوونه نکنم؟

راستی فکر میکنم ذکر این نکته خالی از لطف نباشه. من جز دانش اموزا و دانشجوهای تیزهوش بودم و همیشه تا قبل از ازدواجم ادامه زندگی رو برای خودم توی ایران تصور نمیکردم. غلط یا درست الان به این فکر میکنم که زندگیم تموم شده که مجبورم توی ایران بمونم و دیگه نمیتونم رویاهامو دنبال کنم.



یه راهی پیش پای من بذارید :(

مهمترین سوال :

پاسخ نوشتاری پاسخگر به سوال شما

مونا گوشه
مونا گوشه
17 اسفند 1395 ساعت 12:27


سلام همراه گرامي

نوشته شما راخواندم. متوجه شدم كه در ٦ ماه اخير علاوه بر تجربه تغيير شغل همسر كه خود مسئله مهمي ايست در ثبات زندگي زناشويي ، نگراني هايي را بابت مسافرتهاي ايشان و دوري  از ايشان داشته ايد و  شاید ترسهايي را تجربه كرده ايد.

 و افکاری  از اين دست كه شايد من تنها بمانم، نكنه من را رها كند، كه مي فرماييد به واسطه حرف هاي اطرافيان درونتان بيدار شده است. تاحدودي اين نگراني ها و ناراحتي از رابطه راه دور و دوري از همسر طبيعيست. اما اگر شدت آن به حدي است كه باعث مي شود همسرتان به فكر رها كردن كار شود يا زندگي عادي شما مختل شود و مشغله ذهني مداوم برايتان ايجاد شود، از وضعيت نرمال خارج مي شود ومهم است كه به اين "ترس از دست دادن " رسيدگي كنيد. و احتمالا مي تواند ريشه در اتفاقات دوران كودكي داشته باشد كه توسط متخصص قابل پيگيريست و مي توانيد ريشه اصلي آنها را پيدا كنيد و درمان كنيد.

در اين راه شما ابتدا می توانید رد پاي اين احساس و نگراني را در كودكيتان پيدا كنيد، ببينيد آيا خاطره اي از آن دوران را به ياد مي آوريد كه همين احساس ها و عواطف را براي شما تداعي كند؟

حساسيت هاي خود را نسبت به همسرتان شناسايي كنيد و پيدا كنيد كه بيشتر در چه موقعيت هايي اين نگراني  در شما شدت ميابد.

خطاهاي شناختي خود را پيدا كنيد، به خصوص اينكه مي گوييد صحبت ديگران باعث مي شود روي ذهن شما تاثير بگذارد بسيار مهم است ببينيد چقدر حرف ديگران با واقعيت زندگي شما همخواني دارد.به عنوان مثال اگر يك بار در يك زندگي اتفاق ناگواري بر اثر اين سبك زندگي رخ داده به اين معني نيست كه براي شما هم قرار است اين اتفاق بيفتد و به زندگي خود تعميم دهيد.

شواهدي براي نقض اين حس نگراني پيدا كنيد و هنگامي كه افكار منفي به سمت شما هجوم مي آورند به آن شواهد استناد كنيد. مثلا در سفر قبلي همسرم با من در ارتباط بود و در زمان مقرر به منزل بازگشت. خطري نبود و اتفاق بدي نيفتاد.

در پروسه درمان كم كم به اين بينش مي رسيد كه اگر همسرم براي مدتي مرا ترك مي كند اين به معني تنهايي  هميشگي من نيست. و مي توانيد حرفهاي ديگران را اول از فيلتر ذهن خود عبور دهيد و سپس ارزيابي كنيد و شواهد متناقض با افكار منفي خود كمك مي كند تا واكنش مناسب تري نسبت به اين اتفاق از خود نشان دهيد.

در انتهاي نامه خود مطرح كرديد كه از دانش آموزان تيزهوش بوديد، آیا به فکر پیدا کردن حرفه ای مناسب با خود و شرایط زندگیتان نیستید؟  مي توانيد از اطلاعات و دانش خود استفاده كنيد و براي خود فعاليت يا حرفه اي ايجاد كنيد تا به اين وسيله  هم استقلال خودرا بدست آوریدو به دنبال آن احساس امنيت بيشتري را تجربه خواهيد كرد. همينطور مشغله جديد و احساس مفيد بودني كه به تنهايي بدست مي آوريد كمك مي كند كه در كنار همسرتان رشد كنيد و زندگي با ثباتي را تجربه كنيد.

در پايان بخشي از كتاب خودياري " زندگي خود را دوباره بيافرينيد."  از آقاي جفري يانگ را پيشنهاد مي كنم مطالعه بفرماييد ، فصل ٦ كتاب به موضوع مرتبط با مسئله شما اشاره مستقيم دارد. 

با تشکر از اعتماد شما 

مونا سادات گوشه ، کارشناس ارشد مشاوره ، خانه توانگری 

d16fac5cb3f40acc0617afe2c6b47b2ff34b1d28.jpg

معرفی کتاب :
+
معرفی فیلم/مقاله :
+
معرفی دروس غیر حضوری :
+
اکشن پلن :
+
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست

سوالات مشابه