سوال خود را هم اکنون بپرسید

پاسخ متنی و صوتی

توسط درمانگران، مشاوران و روانشناسان

دریافت در کمتر از ۲۴ ساعت

به صورت محرمانه و کاملا خصوصی

پرسش خود را هم اکنون از مشاوران ما بپرسید...
ارسال سوال

ایجاد جرو بحثهایی از جانب بنده بدلیل عدم احساس همسرم و دعوا و در اخر قهر و ناراحتی همسرمو دور شدن از یکدیگر

پرسش

تاریخ ثبت : 27 خرداد 1396
3,763  بازدید
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست
باسلام، من دیماه ۹۴ با فردی که معرفی شده بود عقد کردم و با ایشان حدود یکسال و نیم هست زندگی میکنم. ابتدای زندگی بسیار خوب و ایشان مشتاق و شیفته من بودند و حتی رابطه زناشویی در حد رضایت بنده بود.متاسفانه بدلیل شک و بدبینی من به ایشان مسائلی بازگو شد و پیش امد که به دعوا و بلند شدن صدای من انجامید در حالیکه بعدها فهمیدم مساله ای جدی نبوده .بنده ۱۶ سال وکالت میکنم و علیرغم مشاهده مشکلات برخی موکلین در زندگی زناشویی هنوز سیاست حفظ زندگی و همسر رو بلد نیستم و عجولانه بودنم باعث ایجاد مشکلات شده. بارها اشتی و قهر و حال طرفم دلسرد شده و مثل سابق رابطه زناشویی بسیار کم و یا وحود نداره. هربار میپرسم میگن ببین چه کردی من احساساتم اینگونه شده. من خیلی مستاصل هستم و نمیدونم چگونه نیازهام رو تامین کنم و حاضر به خیانت هم نیستم. ناگفته نماند ایشون ارشیتکت هستن و زمان من بیکار و تازه مشغول کاری شدن ، تا الان کل هزینه های زندگی و اقساط با بنده بوده الان حس بی ارزشی ، و شخصی که کسی قدر محبتهام رو نمیدونه رو دارم واز بک دختر هیجانی تبدیل ودور از هیجان شده ام. راه حلی برای سرو سامان گرفتن زندگیم میخوام

مهمترین سوال :

پاسخ نوشتاری پاسخگر به سوال شما

فاطمه علی اکبری
فاطمه علی اکبری
05 آذر 1396 ساعت 13:14

درود بر شما


یکی از مهمترین دوران زندگی متاهلی، یک سال نخست پس از ازدواج است.

برخلاف  این باور عمومی که اوایل زندگی راحت تر است، خدمت شما عرض می شود که سال  اول ازدواج اهمیت فراوانی دارد به دلیل پایه ریزی نوع ارتباطات و دوام  زندگی. در این زمان زوج در حال شناخت ویژگی‎‌ها و عادات یکدیگرند، از آنجا  که شیوه حل مسئله افراد با هم تفاوت دارد، به احتمال زیاد حتی اگر دو نفر  بر سر وجود مشکل با هم توافق داشته باشند بر سر راه حل به توافق نمی‌‎رسند  یا به سختی این توافق ایجاد می شود.

برخی  از زوج‌ها به دلیل عدم آگاهی از نحوه صحیح برخورد با مسائل عاطفی و  زناشویی بین همسران، دچار مشکلاتی می‌شوند که گاه این مشکلات به بحران‌های خانوادگی تبدیل می‌گردند. برای  داشتن یک رابطه سالم و رضایت ‌بخش، گفت‌وگوی بالغانه لازم است. چرا که با حرف زدن بسیاری از مشکلات و  سوءتفاهم‌ها برطرف می‌شود. البته پیش از بیان احساسات باید خودمان از وجود  آنها آگاه باشیم تا بتوانیم درباره آنها فکر کنیم.

در  ازدواج ‌های ناشاد که خانم و آقا درگیر مشاجرات حل و فصل نشده و دلخوری‌  های سرکوب شده هستند، افراد اغلب به جای این که مسئولیت ‌شان را قبول کنند،  همسرشان را مقصر می‌دانند و لذا رفتاری غیر از حل مشکل را در پی می گیرند.  اما مقصردانستن طرف مقابل مشکلی را حل نمی‌کند؛ با این کار تنها اختلافات  بالا می‌گیرد. 

سعی  کنید موضوعات اساسی را که واقعا بر سر آن نزاع دارید پیدا کنید. برای مثال  آیا احساس می‌کنید حرف‌های شما شنیده نمی‌شود، و مورد عشق و احترام  همسرتان قرار ندارید؟ وقتی شما به عنوان یک خانم در مسئولیتهایی دخیل می شوید که معمولا بر عهده مردان است احتمال دارد احساس نادیده گرفته شدن و یا همانطور که خودتان نیز اشاره کرده اید "حس بی ارزشی ، و شخصی که کسی قدر محبتهام رو نمیدونه"  ایجاد شود. 

البته مشارکت در زندگی با همسر مسئله ای است که می تواند به بهبود زندگی کمک کند اما اگر این مشارکت سبب شود که خود و نیازهایتان را نادیده بگیرید نهایتا تمام این تحمل کردنها را به حالت منفی به همسرتان وارد خواهید کرد. بنابراین هنگامی فهمیدید که چه چیزی مهمترین عامل این اختلاف است، می‌توانید الگوهای فکری و  رفتاری‌تان را تغییر دهید.

گفتگوی  بالغانه یکی از بهترین راههای حل مشکلات و دلخوری هاست. می توانید از  احساسی که در قبال رفتار همسرتان دارید به او بگویید و به جای آن، به دنبال  جایگزین مثبت برای این رفتار ایشان باشید.

محتوی گفتگو بهتر است ابتدا این باشد که :

  • چقدر باهم احساس صمیمیت می کنید چون صمیمیت یکی از ارکان مهم رابطه ی زناشویی است .
  • آیا تعریف شما از صمیمیت با تعریف ایشان یکی است ؟ چقدر از هم فاصله دارد ؟
  • فلسفه ی نگاه شما به زندگی تا چه حد به یکدیگر نزدیک است و چقدر از هم  فاصله دارد؟ کمی فاصله طبیعی است و باعث جذابیت رابطه هم می شود.
  • آیا  هدف از تشکیل زندگی مشترک در شما و همسرتان یکی است ؟ یا هر کدام اهداف  خود را دنبال می کنید یا اصلا راجع به اهداف خود توانسته اید با یکدیگر  صحبت کنید و یا آیا این اهداف برای خود تان مشخص و موجه هست تا بتوانید با  یکدیگر به اشتراک گذارید ؟

گفتگو در این موارد به دور از هیجانات منفی و سرزنش گری، در موقعیتی  مناسب می تواند ارزیابی های دقیقی از رابطه ای که در آن هستید ، به شما و  همسرتان بدهد.

 آنچه  نمی گذارد هر زوجی ، خود نتوانند موقعیتی که در آن هستند را درست ببینند،  هیجانات و الگوهای ناکارآمد رفتاری است که متاسفانه در اثر این عدم توانایی  در دید درست ، باعث می شود در طول زمان بیشتر به خود و به یکدیگر و در  نهایت به رابطه ، زخم بزنند که یا خود را مجبور می کنند تحمل کنند و یا سعی  می کنند تا برای تسکین زخم خود، به مسیرهای اشتباه تر قدم بگذارند.

در حال حاضر مراجعه به یک مشاور خانواده به صورت حضوری و پیگیری کردن جلسات مشاوره خدمت شما توصیه می شود.


از اعتماد شما سپاسگزارم

علی اکبری-خانه توانگری

معرفی کتاب :
+
معرفی فیلم/مقاله :
+
معرفی دروس غیر حضوری :
+
اکشن پلن :
+
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست

سوالات مشابه