سوال خود را هم اکنون بپرسید

پاسخ متنی و صوتی

توسط درمانگران، مشاوران و روانشناسان

دریافت در کمتر از ۲۴ ساعت

به صورت محرمانه و کاملا خصوصی

پرسش خود را هم اکنون از مشاوران ما بپرسید...
ارسال سوال

نحوه برخورد با مرد منزوی

پرسش

تاریخ ثبت : 07 اردیبهشت 1396
5,047  بازدید
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست
با سلام.میخواستم بپرسم نحوه برخورد با مردی در رابطه عاطفی که به علت مشکلات کاری و بدهی توی لاک خودش هست و سکوتش زیاد شده و توجهش کمتر، چیه؟
میدونم احتیاج زیادی به تنها بودن و فکر کردن داره. ولی از طرف دیگه میترسم تنهاش بزارم فکر کنه دیگه حامی نداره. واقعا نمیدونم باید چه برخوردی باهاش داشته باشم که هم به تنهاییش احترام بزارم و هم بدونه حواسم بهش هست. ممنونم

مهمترین سوال :

پاسخ نوشتاری پاسخگر به سوال شما

ویدا چیتگر
ویدا چیتگر
21 اردیبهشت 1396 ساعت 16:55

با سلام خدمت شما زهره سنکار

اگر شخصی احتیاج به تنهایی و سکوت دارد تا فکر کند، احتمالا به دلیل تایپ شخصیتی اش است که ممکن است فردی درونگرا باشند و در این صورت دیگران از بیرون کار چندانی نمی توانند برایش انجام دهند چون اساسا این در خود رفتن برای خودش "مسئله" نیست.


ولی اینکه شما در قبال ایشون چه باید بکنید، که به قول خودتان " هم به تنهاییش احترام بزارم و هم بدونه حواسم بهش هست " مسئله ی دیگریست.

در مورد اول یعنی " احترام به تنهایی ایشون" ، همین که بدانید این ویژگی در شخصیت شون هست و شما هم با این ویژگی دچار تنش و دلزدگی و آزردگی نمی شوید و در واقع فکر نمی کنید که ایشون رو دارید از دست می دهید، باعث بروز رفتارهای متعادلی در شما می شود و فرصت در خود رفتن شان را برایشان طبیعی می دانید و این احترامیست که به ویژگی شخصیتی شون گذاشته اید.


در مورد دوم یعنی "هم بدانند که حواستان بهش هست " ، در واقع بند اول ، شرط لازمیست برای انتقال پیامی که می خواهید ایشون از شما بگیرند. یعنی با درک ویژگی های شخصیتی + درک موقعیت و شرایط ایشون + پاسخگویی به اندازه تون در قبال ایشون، می توانید به هدفتان که ایشون بدانند که حواس تان بهشون هست، می رسید.


اما اینکه در مدت زمانی که ایشون در خود هستند و مشغول فکر کردن به مسائل مختلف می باشند، نیازهای شما چه می شود ( چون فرمودید توجهش کم شده ) و ارتباط تان چگونه مدیریت بشود، بهتر است، نیز دو مسئله ی دیگر است.

1- اگر طبق عنوان سوال تان ایشون " مرد منزویی " هستند احتمالا این شیوه ی ارتباطی را داشته و خواهند داشت مگر  گاهی بنا به اقتضاعاتی مجبور شوند که کمی به سمت مقابل آن حرکت کنند( مثلا یکی از این اقتضاعات، مراحل اولیه ی آشنایی با فرد مورد علاقه است و این به معنی این نیست که مثلا اوایل  منو دوست داشت و حالا دیگه دوست نداره)  یکی از شناخت های اساسی که در انتخاب پارتنر عاطفی لازم است مد نظر قرار بگیرد، همین درک عمیق از خصوصیات و ویژگی های شخصیتیست.

2- اگر با توجه به خصوصیات شخصیتی  خودتون و ایشون از یک طرف و ارزشمندی رابطه تون و حفظ آن از طرف دیگر  بخواهید ارتباط متعادل و بهتری را  " باهم" بسازید، راهش این است که با یکدیگر نظراتتان را به اشتراک بگذارید و مثلا به ایشون بگویید که : درکشون می کنید و همراهیشون هم می کنید ولی شما هم نیازهایی دارید که دوست دارید از جانب ایشون دیده و فهمیده شوید نه اینکه شما دائم نگران حالات ایشون باشید و برای حفظ رابطه و آرامش خیال ایشون از نیازهای خود چشم پوشی کنید. بالغانه و بدون گله گذاری و مقصر پیدا کردن و... درباره ی رابطه تون و هدف از رابطه تون با هم گفتگو کنید و هر از چندگاهی ببینید تو مسیر رسیدن به هدفتون هستید یانه ؟


با تشکر از اعتمادتان پاسخگوی سوالات بعدی شما خواهم بود.

ویدا چیتگر. ارشد روانشناسی. خانه توانگری

معرفی کتاب :
+
معرفی فیلم/مقاله :
+
معرفی دروس غیر حضوری :
+
اکشن پلن :
+
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست

سوالات مشابه