سوال خود را هم اکنون بپرسید

پاسخ متنی و صوتی

توسط درمانگران، مشاوران و روانشناسان

دریافت در کمتر از ۲۴ ساعت

به صورت محرمانه و کاملا خصوصی

پرسش خود را هم اکنون از مشاوران ما بپرسید...
ارسال سوال

بین دو راهی موندم نمیدونم چقدر دوسش دارم

پرسش

تاریخ ثبت : 18 تیر 1396
4,076  بازدید
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست
سلام وقتتون بخیر من دختری 28 ساله هستم و تا حالا خیلی زیاد خواستگار داشتم ولی خیلی کم بودن اونایی که به دلم نشستن اینا همشون سنتی بودن و از طریق آشنایی به سبک مدرن اکثر آقایون فقط به دنبال یه دوستی بودن که من موافق نبودم...الان یه خواستگار دارم که شرایط مالیش خیلییی معمولیه ولی پسری هست که میشه روش حساب کرد و کاری هست ، از نظر خانوادگی پر جمعیت هستن و 4 تا خواهر دارن و مادرشون فوت کرده .در صورتی ما فقط دو تا دختر هستیم ..با هم مشاوره هم رفتیم و گفتن بدون پول زندگی سخته حالا همه اینا بماند، من تا یه حدی آدم کمل گرایی هستم و زیاد به کسی نزدیک نمیشم و خیلی نگران احساساتم هستم و خوب جنس دوست داشتن و میفهمم و تجربش کردم اما الان عقلانی میگم خوبه این آقا ولی احساسی نمیدونم چند چندم با اینکه دیدارهای اول از ایشون خوشم اومده بود ولی الان واقعن میترسم و همش ترسم از کم شدن احساساتمه که این مشکل و همیشه داشتم ..میترسم از ازدواج با اینکه کلاسای روانشناسی و مشاوره زیادی ام رفتم ولی هنوز خیلی ترس از ازدواج دارم الان ایشون و تا یه حدی دوست داشتم و تا یه حدی نمیدونم کافیه یا نه کمکم کنید

مهمترین سوال :

پاسخ نوشتاری پاسخگر به سوال شما

فاطمه علی اکبری
فاطمه علی اکبری
01 آبان 1396 ساعت 14:12

درود بر شما

برای اینکه بتوانید انتخاب مناسبی داشته باشید لازمست ابتدا خودتان و انتظارات تان از زندگی را بشناسید. سپس با توجه به خواسته های تان انتخاب نمایید. گاهی اوقات ترس از ازدواج برای این است که جوانان دقیقا نمی دانند چه نکاتی را باید مورد دقت قرار دهند و این ابهام سبب استرس می شود.

توجه داشته باشید که در انتخاب همسر نکات زیر را بررسی نمایید:

1- فلسفه ازدواج: تصویر ذهنی شما از ازدواج خوب چیست؟ به چه شرایطی می گویید زندگی خوب و موفق؟ نظر طرف مقابل شما چیست؟

2- فردیت و بلوغ های چند گانه:

  • بلوغ عاطفی: توانایی مدیریت عاطفی/ شناخت احساسات خود: چرا از کسی خوشم می آید؟
  • معنوی: باورها و اعتقادات فردی در این زمینه. مسائل مربوط به نحوه دینداری
  • شخصیتی: مسائل مربوط به شخصیت سالمتر مثل مهرطلبی یا وابستگی/ آیا بندنافش از خانواده بریده شده و قادر به گرفتن تصمیمات مهم زندگی است؟ مواردی مثل خود کم ‌بینی، تایید طلبی، کمال گرایی، توجه طلبی، مهرطلبی، و... کلاً مباحث شخصیت سالمتر در این حیطه جای می گیرند.
  • جن.سی: بدین معنا که لازمست شما نیازهای جن.سی‌ تان را بشناسید. سلیقه‌ های خودتان را پیدا کنید و موقع انتخاب همسر حواستان به این نکات هم باشد. قبل از ازدواج باید تکلیفتان را با سلیقه جن.سی تان مشخص کرده باشید.
  • مالی: داشتن شغل ثابت؛ مدیریت مالی و توان برنامه ریزی و بودجه بندی، همچنین قبل از ازدواج باید توقعات و خواسته‌های مالی طرفین معلوم باشد/ منظور از بلوغ مالی الزاماً داشتن تمکن مالی زیاد نیست. منظور اینست که فرد بتواند یک شغل ثابت داشته باشد و برای زندگی مدیریت مالی داشته باشد. این مسئله برای آقایان از اهمیت بیشتری برخوردار است. یعنی آقاپسری که تصمیم به ازدواج دارد ابتدا در مورد مسایل مالی لازمست که برنامه ریزی نموده باشد. همچنین تمایل ريالاپسر به کارکردن نیز مهم است (کاری است یا خیر؟)
  • اجتماعی: شغل و موقعیت اجتماعی هر کس، تقریبا میزان بلوغ اجتماعی او را مشخص می‌کند.

3- داشتن مطلوبیت ظاهری برای هم/ آیا از نظر جن.سی برای شما جاذبه دارد؟

4- اخلاق فردی/ اخلاق مالی ( نوع خرج کردن ها ) /تیپ شخصیتی شما دو نفر

5- نحوه کنار آمدن با تفاوتهای شخصیتی و تفاوتهای ارزشی

6- نظام ارزشی ، هم فرکانس بودن در آینده

7- سرگرمی ها، علایق، نحوه گذراندن اوقات فراغت

8- نوع ارتباطات خانوادگی طرف مقابل. ممکن است تعداد اعضای خانواده ها شبیه هم نباشد ولی نظام ارزشی یکسان و ارتباطات شبیه هم داشته باشند.

9- هوش شخصی ، ارزش ها، علایق ، دوستان ، مطالعات و ...


در مورد ترس از ازدواج که به آن اشاره کرده اید توجه بفرمایید:

- ابتدا باید برای خودتان معین كنید كه دقیقاً از چه چیز می‌ترسید. بیشتر افراد از خود ازدواج نمی‌ترسند، بلكه از حواشی و احتمال وجود شكست در آن وحشت دارند.

- اگر والدین و یا نزدیکان تان ازدواج ناموفقی را تجربه كرده اند و تنها به این دلیل كه آنها زندگی خوبی با هم نداشتند، شما نمی‌توانید نتیجه بگیرید كه در زندگی مشتركتان موفق نمی‌شوید.

- از افراد نزدیک و دوستانی كه در زندگی مشترك خود موفق اند می توانید بخواهید تا تجارب شان را با شما نیز در میان بگذارند.

- لزومی ندارد كه در تمام لحظات زندگی مشترك احساس مثبت داشته باشید. هر آدمی روزهای منفی هم دارد. انتظارات واقعی از ازدواج می تواند در کاهش استرس شما موثر باشد.


درمورد مسائل مالی:

حتما لازمست چک کنید که این شرایط ایشان برای شما قابل قبول هست یا نه؟

و اینکه ایشان چه برنامه هایی برای آینده خود دارد؟

درآمدش جوابگوی یک زندگی که حداقلها را تامین کند هست یا خیر؟

در صورت نیاز مالی خانواده، ایشان حاضر است بیشتر کار کند؟

میزان توقعات مالی شما و ایشان با هم متناسب است یا خیر؟

شما به چه شیوه ای از پول خرج کردن می گویید مناسب و ایشان چه نظری دارند؟


طبیعی است که نمی توان دو نفر را یافت که مانند هم باشند. اما موارد فوق را چک کنید و چنانچه ایشان حداقلهای شما را تامین می کنند می توانید ادامه دهید و مرسومات معمول خواستگاری را انجام دهید تا در نهایت با راهنمایی خانواده ها بتوانید در این مورد تصمیم نهایی را بگیرید.

 

از اعتماد شما سپاسگزارم

علی اکبری-خانه توانگری

معرفی کتاب :
+
معرفی فیلم/مقاله :
+
معرفی دروس غیر حضوری :
+
اکشن پلن :
+
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست

سوالات مشابه