سوال خود را هم اکنون بپرسید

پاسخ متنی و صوتی

توسط درمانگران، مشاوران و روانشناسان

دریافت در کمتر از ۲۴ ساعت

به صورت محرمانه و کاملا خصوصی

پرسش خود را هم اکنون از مشاوران ما بپرسید...
ارسال سوال

زماني كه از ته دل ميخندم وسطش گريه ام ميگيره

پرسش

تاریخ ثبت : 17 اسفند 1395
12,697  بازدید
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست
سلام من دختري ٢٩ ساله هستم، حدودا سه سال ميشه كه وقتي از ته دل ميخندم و خيلي خيلي خوشحالم وسط خنده گريه ام ميگيره، با اينكه در حال حاضر مشكل خاصي تو زندگيم ندارم و دارم ازدواج ميكنم ، البته استرس هاي ازدواج كه همه دارن رو دارم و فكر ميكنم طبيعي هست ، با خانواده مشكل خاصي ندارم اما حدودا شش هفت سال پيش مشكل داشتم اما الان دارم كنار ميام با حساسيت هاي خانوادم چون خانواده من حساسيت هايي داشتند و من مثل دختر هاي معمولي نميتونستم رفت و امد كنم .... در كودكي هم مشكلات مالي و دعواهاي پدر و مادرم رو يادمه و يادمه كه منو خيلي ناراحت كرده بود اما طوري نيست كه تو دلم بمونه .... خودم خيلي نگران هستم چون در حال ازدواج كردن هم هستم اين موضوع نگرانم كرده احساس ميكنم دارم رو به افسردگي ميرم ....خودم فكر ميكردم چون الان مشكل خاصي ندارم پس تو ناخود اگاهم اتفاقاتي هست كه ازارم ميده .. .يه اتفاق ديگه هم جديدا افتاده كه خيلي احساساتي شدم مثلا وقتي ميخوام به دختر خالم بگم دوسش دارم گريه ام ميگيره يا وقتي از يه چيزي خيلي خوشحالم گريه ام ميگيره..و بستگي به شرايطم داره كه بتونم اون لحظه بغضم روقورت بدم يا نه..وأين رو هم بگم كه قبلا اصلااا اين طوري نبودم ، خواهش ميكنم منو راهنمايي كنيد من مدتهاست احتياج به مشاوره دارم، ممنونم

مهمترین سوال :

پاسخ نوشتاری پاسخگر به سوال شما

شایان غدیری
شایان غدیری
19 اسفند 1395 ساعت 11:44

سلام دوست گرامی


عنوان نموده اید چرا مدتیست هنگامی که خیلی خوشحالم و از ته دل می خندم گریه ام می گیرد . بررسی این موضوع هرچند به اطلاعات بیشتر بالینی نیاز است با این حال دو عامل مهم در این جریان نقش دارند : عوامل بیولوژیک و عوامل روانشناختی.

زمانیکه محرک های درونی و یا محیطی دریافت می شوند بسته به محتوای آن محرک و موقعیت فرد دریافت کننده، پیام های شدید عصبی از بخشی از مغز ( هیپوتالاموس)  که در عملکردهای هیجانی ایفای نقش دارد به بخشی ( آمیگدال ) که مرکز ثبت واکنش های عاطفی و پردازش احساسات است ارسال می شود. و بسته به نوع هیجان پیام های شادی از طریق گشادگی چهره و پیامهای غمگین از طریق بسته شده چهره و ارسال آن به بخش دیگری از مغز ( ساقه مغز ) که هسته اشک در آن قرار دارد منجر به تحریک و تولید اشک می شود. بنابراین زمانیکه احساسات درونی، قوی و بسیار مثبت هستند، جهت ایجاد تعادل هیجانی، پردازش  واکنش های عاطفی تحت تاثیر قرار گرفته و پیامهای مغزی منجر به تجلی های احساسی منفی نظیر گریه می شود. 

به لحاظ روانشناختی، ممکن است بخشی از این موضوع که احساس می کنید دارید افسرده میشید به واسطه برداشت شما از  دو وجهی بودن در احساس و بروز عواطف باشد. که به دلیل برطرف شدن بخش قابل توجهی از مشکلات مربوط به 6 سال گذشته، فرصت بیشتری را برای خندیدن و تجربه احساسات مثبت به شما داده است. لذا چنین عملکردی بییشتر جنبه  تعادلی دارد و جای نگرانی چندانی نخواهد بود. با این حال بهتر است عواطف خود را فریز نکنید و زمانیکه می خواهید گریه کنید اجازه دهید هیجانات، عملکرد کنترلی و تعادلی شان را بروز دهند. در عین حال پیشنهاد می شود کمی فعال تر بوده و روابط اجتماعی صمیمانه و سازنده خود را با دوستان و اعضای خانواده تقویت کنید. این می تواند به تنظیم بهتر عواطف و  احساس بهترتان کمک زیادی کند.


با تشکر از اعتماد شما

شایان غدیری،کارشناس ارشد روانشناسی بالینی






ادبیات محترمانه و بدون قضاوت : 30
کارآمدی پاسخ : 10
معرفی کتاب :
+
معرفی فیلم/مقاله :
+
معرفی دروس غیر حضوری :
+
اکشن پلن :
+
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست

پاسخ پرسشگر

19 اسفند 1395 ساعت 15:06
ممنونم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
معرفی کتاب :
+
معرفی فیلم/مقاله :
+
معرفی دروس غیر حضوری :
+
اکشن پلن :
+
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست

سوالات مشابه