سوال خود را هم اکنون بپرسید

پاسخ متنی و صوتی

توسط درمانگران، مشاوران و روانشناسان

دریافت در کمتر از ۲۴ ساعت

به صورت محرمانه و کاملا خصوصی

پرسش خود را هم اکنون از مشاوران ما بپرسید...
ارسال سوال

تردید در طلاق

پرسش

تاریخ ثبت : 28 اسفند 1395
5,593  بازدید
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست
من دختری 30ساله و 8سال بیش با همسرم ازدواج کردم.از اول تضادهای زیادی بین خانواده هامون و اداب رسوم داشتیم و از نظر سطح اجنماعی باهم منفاونیم.البته همسرم نسبت به خانواده اش خیلی بهنره اینکه دست ودل بازه ولی فوق العاده خجالتی و اعتماد ب نفس پایینی داره همین باعث شده که به من هی بگه>تو منو همیشه نحقیر میکنی و...از اول خیلی باهم دعوا داشتیم اکثرا سر اینکه زود قهر میکنه و از همن کس و حرفی ناراحن میشه بعدم میگه تو حامی من نیستی...خانوادتا از همه بدشون میاد ومیگن همه دشمن اند.من تقریبا یکساالو نیمه که ازش جدا زندگی کردم چون ماموریت بود.بعد ماموریتش که اومد با خانواده ام قهر کرد و منو با خودش نبرد.6ماه شبانه روز دعواهای سنگین و تهمت و ..ازسمت خانواده اش و خودش شنیدیم.حالا میگه میخام جبران کنم.اینکه اخلاقش عوض شدنی نیست رو میدونم ولی من دارم بین یه حس ترحم که بهش دارم و ارامشی که باهاش ندارم طلف میشم.خیلی تنهاست حتی خانواده اش بازیش ندارند ولی اون تو دنیا فقط میگه خانواده ی منند که عالیند...هممه بهم گفتند جدا شو فایده نداره.بلاتکلیفم.خودم از دوریش میمیرم چون یاد مهربونیش و تنهایی هاش داغونم م

مهمترین سوال :

پاسخ نوشتاری پاسخگر به سوال شما

شایان غدیری
شایان غدیری
07 فروردین 1396 ساعت 18:25

سلام دوست گرامی


مرقومه تان را خوندم. به نظر می رسد شرایط سخت و مبهمی را در این مدت تجربه کرده اید. ممکن است من اطلاعات بسیاری کمی را از جرییات ارتباطی و نحوه تعاملات شما و همسرتان داشته باشم،  با این حال از جانِ کلام شما به این برداشت رسیده ام که وزن خواستن شما برای دادن فرصتی دیگر برای جبران اشتباهات طرفین بیش از جدا شدن است. شما شرایط دشواری را در طی این 8 سال سپری کرده اید با این وجود به نظر می رسد می توانید این فرصت را برای خود و همسرتان منظور نمایید تا ضمن ایجاد فضایی صمیمیانه و همدلانه به مسائل و دغدغه های یکدیگر خوب گوش کنید. 


بخش گسترده ای از اعتماد به نفسِ کاهش یافته همسرتان به واسطه گوش دادن فعالانه می تواند تا حدودی بهبود یابد. گوش دادن فعالانه و غیر مشروط ، در کاهش فشارهای نهفته در همسرتان اثربخش است.و می تواند الگویی آموزنده و مناسب برای ایشان در جریان گفتگوهای آتی فراهم آورد. گاهی همه آن چیزی که یک نفر به دنبال آن است همین درک غیرمشروط و گوش دادن است.


نقاط قوت و مهارتهای او را تحسین نموده و بپذیرید : مردها بیشتر نیاز به کسب اعتبار و تحسین از سوی نزدیک ترین شریک زندگی شان دارند. حتی اگر در جنبه هایی احساس بی اقتداری را درک می کنید آن را با گفتگویی همدلانه به سوی معتبر نمودن نقاط قوتش سوق دهید : ممکن است که تو بابت این مساله.... بسیار ناراحت شدی و رنج می کشی - این احساس تو واقعیه و حق داری که این حال را تجربه کنی با این شرایط  من در کنار تو خواهم بود تا بتونیم مشکلاتی را که پیش آمده بشنویم و با هم مرور کنیم . این روایتِ مجدد از مشکل، می تونه در شرایطی نسبتاً آرام ، نقشه ای ساختاریافته را برای ایشان برای ارزیابی آگاهانه ی رفتارهایش فراهم نماید.


واژ گان مثبت، در ذهن و قلب مان رشد می کنند : ستایشِ صادقانه و مهربانی برای تسکین دردهای مشترک قابل توجه است. ستایش به معنای ارزش بخشیدن است. نه تعریف و تمجید و یا ترحم. ممکن است او در گذشته کمتر این اعتباربخشی را از خانواده دریافت کرده با این حال خلق این شرایط یک منفعتِ مشترک و مضاعف را برایتان به ارمغان می آورد. 


مشوق یکدیگر باشید : نقش بستن این نگرش که : همسرم در کنار شکست ها و دستاوردهایم بزرگترین دوست و مشوق من در زندگی ست واقعاً می تواند برای تان شکل بگیرد. این نگرش، هدفی ست دست یافتنی که البته با کمی شکیبایی ایجاد می شود.



با تشکر از اعتماد شما

شایان غدیری

معرفی کتاب :
+
معرفی فیلم/مقاله :
+
معرفی دروس غیر حضوری :
+
اکشن پلن :
+
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست

سوالات مشابه