سوال خود را هم اکنون بپرسید

پاسخ متنی و صوتی

توسط درمانگران، مشاوران و روانشناسان

دریافت در کمتر از ۲۴ ساعت

به صورت محرمانه و کاملا خصوصی

پرسش خود را هم اکنون از مشاوران ما بپرسید...
ارسال سوال

نامزدم حرف های مرا نمیفهمد و درک نمیکند

پرسش

تاریخ ثبت : 06 تیر 1396
4,930  بازدید
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست
سلام خسته نباشید. من مدت ۶ ماه است که نامزد کرده ام.خودم لیسانس حقوق هستم از دانشگاه شهید بهشتی و نامزدم دیپلم فنی است.توی این مدت فهمیدم که خیلی اوقات نامزدم اصلا حرف های مرا نمیفهمد و درک نمیکند چه میگویم و فقط برداشتی که خودش میخواهد،از حرفم دارد.از دقت بسیار کمی هم برخوردار است به طوری که گاهی از من میخواهد ساده ترین جملات را هم برایش توضیح دهم.صحبت های ما هیچوقت نتیجه ای در آخر ندارند و فقط با حرف زدن درباره ی مشکلاتمان وقتمان را تلف میکنیم بدون اینکه به نتیجه ای برسیم.برای من واقعا سخت است که یک حرف را بخواهم چند بار برای کسی تکرار کنم و توضیح دهم.در این مدت سعی کردم یک سری مسائل را نادیده بگیرم ولی الان واقعا برایم دشوار است.احساس کردم توی این مدت کمی افسرده شده ام و وقتی هم که تست دادم جوابش افسردگی متوسط بود.درصدد به هم زدن نامزدی هستم.سوالم این است که آیا ادامه دادن به چنین زندگی به صلاح هر دو ما هست یا جدایی ارجحیت دارد؟

مهمترین سوال :

پاسخ نوشتاری پاسخگر به سوال شما

فاطمه علی اکبری
فاطمه علی اکبری
15 آبان 1396 ساعت 12:41

سلام طاهره گرامی

نامزدی دورانی است که امکان شناخت مناسب را برای ما فراهم می کند. یعنی اینکه ما چک کنیم آیا فردی مناسب با خود را برای یک عمر برگزیده ایم یا خیر. توجه بفرمایید که عدم تناسب دو فرد بایکدیگر به معنای بد بودن یکی و خوب بودن دیگری نیست. همچنین رفتاری که در حال حاضر از ایشان می بینید اگر مطلوب تان نیست، پس از ازدواج تغییری نخواهد کرد. 

ادامه دادن یا ندادن این رابطه را نوع نگرش شما به زندگی مشترک و میزان تفاوتها و تناسبهای شما تعیین خواهد کرد. اما نمی توان به امید تغییر کسی با او ازدواج کرد.

برای اینکه بتوانید در مورد شرایط کنونی تصمیم مناسب بگیرید بهتر است از یک مشاور خانواده کمک حضوری بگیرید. ضمن اینکه ما تا جایی می توانیم در مورد برخی مسائل در زندگی مشترک کوتاه بیاییم و مواردی را نادیده بگیریم که فردیت خودمان آسیب نبیند.


به طور کلی در انتخاب همسر بررسی نکات زیر توصیه می شود:

1- فلسفه ازدواج: تصویر ذهنی شما از ازدواج خوب چیست؟ به چه شرایطی می گویید زندگی خوب و موفق؟ نظر طرف مقابل شما چیست؟

2- فردیت و بلوغ های چند گانه:

  • بلوغ عاطفی: توانایی مدیریت عاطفی/ شناخت احساسات خود: چرا از کسی خوشم می آید؟
  • معنوی: باورها و اعتقادات فردی در این زمینه. مسائل مربوط به نحوه دینداری
  • شخصیتی: مسائل مربوط به شخصیت سالمتر مثل مهرطلبی یا وابستگی/ آیا بندنافش از خانواده بریده شده و قادر به گرفتن تصمیمات مهم زندگی است؟ مواردی مثل خود کم ‌بینی، تایید طلبی، کمال گرایی، توجه طلبی، مهرطلبی، و... کلاً مباحث شخصیت سالمتر در این حیطه جای می گیرند.
  • جن.سی: بدین معنا که لازمست شما نیازهای جن.سی‌ تان را بشناسید. سلیقه‌ های خودتان را پیدا کنید و موقع انتخاب همسر حواستان به این نکات هم باشد. قبل از ازدواج باید تکلیفتان را با سلیقه جن.سی تان مشخص کرده باشید.
  • مالی: داشتن شغل ثابت؛ مدیریت مالی و توان برنامه ریزی و بودجه بندی، همچنین قبل از ازدواج باید توقعات و خواسته‌های مالی طرفین معلوم باشد.
  • اجتماعی: شغل و موقعیت اجتماعی هر کس، تقریبا میزان بلوغ اجتماعی او را مشخص می‌کند.

3- داشتن مطلوبیت ظاهری برای هم

4- اخلاق فردی/ اخلاق مالی ( نوع خرج کردن ها ) /تیپ شخصیتی شما دو نفر

5- نحوه کنار آمدن با تفاوتهای شخصیتی و تفاوتهای ارزشی

6- نظام ارزشی ، هم فرکانس بودن در آینده

7- سرگرمی ها، علایق، نحوه گذراندن اوقات فراغت

8- هوش شخصی ، ارزش ها، علایق ، دوستان ، مطالعات و ...


با احترام-علی اکبری

خانه توانگری طوبی

معرفی کتاب :
+
معرفی فیلم/مقاله :
+
معرفی دروس غیر حضوری :
+
اکشن پلن :
+
ثبت و ویرایش پاسخ
لغو درخواست

سوالات مشابه